Hondenopvang

Een hondenopvang een goed plekje voor je hond

Of je nu een tijdelijk een plek zoekt of voor langere tijd bij een hondenopvang weet je dat je hond in goede handen is en dat hij de juiste verzorging krijgt. Het is een plaats waar je je hond naar toe kunt brengen als je om wat voor reden dan ook niet meer voor je hond kan zorgen.

Als je bijvoorbeeld naar een verzorgingstehuis gaat verhuizen kun je geen hond meenemen. Dan is het een fijn idee om te weten dat je hond bij de hondenopvang in goede handen is.

hondenopvang

Voor een lange periode of voor een paar weken

dierenopvangHet kan ook zijn dat je op vakantie gaat en de hond niet mee kan toch wil je hem ergens naar toe brengen waarvan je zeker weet dat je hond niets tekort komt en goed verzorgd wordt.

Ook dan is de hondenopvang een goede keuze. Want terwijl jij vakantie viert is je hond in goede handen en kun je dus met ene gerust hart naar je vakantie bestemming vertrekken.

Geef een aandenken mee

Zorg ervoor dat je je hond een aandenken meegeeft aan thuis. Een geur. Een handdoek die jullie samen gebruiken, een mandje waarin hij of zij graag gaat liggen. Soms kan het ook gewoon jouw favoriete halsband zijn waarmee jullie gaan wandelen. Zorg ervoor dat je hond weet waarop hij wacht: op zijn of haar liefdevolle baasje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.