Puppy kopen

Puppy kopen

Het aanschaffen van een puppy is een hele onderneming. Laat het zeker geen impulsieve aankoop zijn; ga niet over één nacht ijs.

Waar moet u bijvoorbeeld op letten. Koopt u een puppy voor uzelf alleen; of samen met uw partner; het kan ook een keuze zijn in uw gezin.

puppy kopen dierenasielVrouwtje of reu

Bespreek van tevoren of u een mannetje of een vrouwtje wilt. Het voordeel van een vrouwtje is vaak, dat ze aanhankelijker is en minder dominant. Wel wordt een vrouwtje loops en verliest dan druppels bloed. Hiervoor zijn broekjes op de markt.

Een reu wil nog wel eens dominant zijn en vooral als hij een loopse teef ruikt. Daarom is de aanschaf puppy niet éénvoudig.

Wel of niet een stamboom

Bij het puppy kopen, is het raadplegen van de koper, via Google, zinvol. Zoek referenties van de fokker en doe navraag bij de plaatselijke dierenarts.

Want, erg genoeg, er zijn nog steeds broodfokkers. Durf dus ook, zoals het thema van onze website mag doen geloven – een asiel pup overwegen. Daarover kan u op deze pagina alles lezen, en het is écht een mooie optie als je een dier echt wenst te redden!

puppy kopen

Afspraken en huisregels

Zorg ervoor dat u, bij het puppy kopen, afspraken maakt hoe de puppy wordt opgevoed.

Laat u goed informeren, welke voeding de puppy gebruikt. Laat de puppy nakijken bij uw dierenarts. Neem ook meteen contact op met een hondentrainer. Ikzelf werk met Chloe van Duplidog en laat haar filmpjes analyseren van pups. Ze ziet vaak met één oogopslag of een hond goed trainbaar is!

Een goede keuze kan zijn met een teefje, van het hondenras Griffon. Dit is een uitstekende hond voor een gezin met kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.